باقرخلیلی بااشاره به اینکه اهداف پیش بینی شده در افق ۱۴۰۰ برای بخش تعاون محقق نمی شود گفت :تجارب چند دهه گذشته نشان می دهد که بخش تعاون نیازمند باز تعریف رسالت و مسئولیت قانونی خود بوده و برای این مهم باید از نظرات همه تعاونگران بهره گرفت .
وی بااعلام اینکه برآوردها نشان می دهد که بخش تعاون تاکنون نتوانسته سهم مهمی در تولید و بازار و اشتغال ایجاد نماید افزود: ناکامی های بخش تعاون ریشه در اسناد فرادستی و برنامه های توسعه ای و قوانین بودجه دارد که به تعاونی ها بی مهری شده است .
خلیلی اظهارداشت : تعاونی ها می توانند نقش بسزایی درفراز و فرود بازار سرمایه و بورس داشته باشند و سرمایه ها و نقدینگی مردم را درتولید و اشتغال جذب و در حوزه شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها، تولید انرژی های نو و سبز ، سرمایه گذاری های شهری و در حوزه های (آی تی) و پیام رسان ها وارد شوند.
وی یکی از حلقه های مفقوده در بخش تعاون را عدم مهارت آموزی و آموزش های مستمر دانست و افزود: این درحالی است که تاکنون در باره تعاونی های آسیب دیده از بحران ارزی و یا کرونا بی تدبیری شده است .
رئیس اتاق تعاون آذربایجان غربی گفت : برای برون رفت از شرایط موجود باید تلاش کنیم اتاق های تعاون در استان ها از درآمدهای استانی بهره مند شوند.
وی ضرورت قرارگیری اتاق های تعاون استان ها در ردیف های بودجه ای استان ها را یادآور شد و افزود : ایجاد وتوسعه همکاری اتاق های تعاون با سایر وزارتخانه ها و بخش ها و ایجاد پذیرش برای اتاق های تعاون در شوراها و کمیسیون ها و کمیته های تصمیم ساز باحق ابراز رای و نظر باید تحقق یابد.
خلیلی یادآورشد : علاوه بر مسئولیت پذیری و فعال سازی بیشتر اتاق های تعاون دربخش های اقتصادی وتجاری و در ابعاد داخلی وخارجی خصوصا’ در ابعاد بازرگانی و برپایی نمایشگاه هارا جستجو کنیم.
وی ضرورت بهره مندی اتاق های تعاون از درآمدهای گمرکی و برخورداری اتاق های تعاون در استان های مرزی از درآمدهای مرزی استان ها را مهم ارزیابی نمود و افزود: ارتقای جایگاه اتاق تعاون ایران درافق ملی و اتحادیه های سراسری و نیز اتاق های تعاون در استان ها در تصمیم گیری و تصمیم سازی راباید در سرلوحه کار تعاونگران قراردهیم .
باقر خلیلی:
رئیس اتاق تعاون آذربایجان غربی: بخش تعاون نیازمند باز تعریف رسالت قانونی خویش است

نظرات